MinBil – den trevligaste bilfirman i Stockholm

MinBil är den trevligaste bilservice Stockholm du kan hitta. De ser till att alltid göra det lilla extra för kunden och det är tryggt för dig att vända dig till dem av många anledningar. De kommer aldrig att försöka få dig att betala för tjänster som du inte behöver och även se till att du får ett kostnadsförslag på reparationen av din bil som håller hela vägen.

På dina villkor
Om MinBil skulle upptäcka någonting som är fel med din bil som ni inte har avtalat om att de ska fixa så kommer de alltid att höra av sig till dig, det är ditt beslut helt om det ska lagas eller inte. De kommer inte att tvinga dig och de kommer inte att göra som många andra bilfirmor och vägra släppa iväg din bil innan den är lagad.

Det lilla extra
Dessutom, när du vänder dig till MinBil för bilservice i Stockholm så byter de alltid dina lampor och dina torkblad gratis, du står endast för materialet. Detta är en mycket bra deal och sannerligen det lilla extra som MinBil alltid lovar att utföra. För dem är det mycket viktigt att du blir nöjd som kund och de värnar mycket om sitt otroligt goda rykte som Stockholms trevligaste bilfirma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *