En oas med hjälp av möbler från Möbelhuset

Ett hem ska vara en lugnande oas att komma hem till efter en stressfull och lång dag. Då du ständigt är omringad av folk och alltid ska hålla koll på läget behöver du en punkt där du kan slappna av. Ett rent hem brukar hjälpa en stressad själ men det sitter även i möblerna. För att du ska kunna känna att det är ditt hem är det viktigt att du har möbler du tycker om.

Succén är ett faktum
Både färg och passform samt material ska stämma överens med det du vill ha. Hemmet är det första du bör fokusera på då alla behöver en stadig grund att stå på. På möbelhuset hittar du alla möbler du kan tänkas behöva. Företaget startades på Brantingstorg i Uppsala och då under namnet ”Miljöbutiken”. Familjen bakom företaget heter Näslin och under första året 1971 fokuserades det på exklusiva furumöbler och hemslöjd. Succén har varit ett faktum och med tusentals nöjda kunder fick företaget nya ägare år 2015.

Kom i kontakt med butiken
Om du vill komma i kontakt med företaget kan du skicka ett meddelande via hemsidan. Där skriver dina tankar och funderingar samt kontaktinformation och väljer om du vill bli uppringd eller kontaktad via mail. Annars har butiken öppet måndag till fredag mellan klockan 10:00-19:00, lördagar mellan klockan 10:00-16:00 samt söndagar mellan klockan 12:00-16:00. Om du inte hinner svänga förbi butiken i Uppsala eller ringa går det lika bra att maila till info@mobelhuset.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *